2014年3月10日星期一

http://www.uggbootsaustralia.com.tw christian louboutin sale vxxi

På de kinesiske himmelen, flyet, en liten hær med alle Spike krigere som ofret sitt liv til lagkamerater aske kastet mot himmelen. Tårer i stillheten av miljøet, sakte flyter, ah kvelende lyd, ingen tunge, taler ikke av Spike soldater, men sendte å la andre siden av fjellet dragen krigeren drage gruppe, christian louboutin sale også empati tåre hjerte sprekk lunge. Støv til støv, jord ned på jorden, kanskje ugg Jeg vet ikke hvem foreldrene er, hvor de ikke kjenner hans hjemby, og noen mennesker ikke engang vet hva det opprinnelige navnet ?

Brødre,Ugg Norge, hele veien ! Hendene fulle av aske, en liten hær eide holding, mellom fingrene voldsomt sterke vinder blåser i mellom himmel og jord. Ryuji indikerer lukket døren på halen, sekretær for en person som vender mot vinden, uten beskyttende tiltak, men ikke farlig, men står der, har vært en full 20 minutter. Sirius og fjell, hver side, trekke armen en liten hær, og at kald følelse, så to hender. Litt Ji Ling. Liten hær rørte seg ikke, så seg ikke tilbake, svak stemme var rolig, men alle er fra den stemmen, hørte allerede trist som blander med miljøet.

Ryuji sto opp. Gikk ved siden av en liten hær, sette en sigarett inn i ugg Sko munnen. Det øyeblikket, Ryuji til hånd sjokkert, og i hendene på røyk, nesten falt i bakken, en liten hær av ansiktet hans, to linjer med Tears, sakte skyv det uttrykket. Fastsettelse eller så, da en mann, men at tårene har solgt alt. Måtte ofre sine kamerater på slagmarken. Sekretær for å stenge helt alene i brakkene, men også for det offer til sine kamerater trist ? Litt åpen munn, bitter bite av røyk, trakk pusten dypt, spytte.

没有评论:

发表评论