2014年3月16日星期日

http://www.uggbootsaustralia.com.tw air max dlbx

Zevende Heer miste het deze keer om te zien, Yin Tian wraak is om niets te doen uit het is om samen te werken met de negen bron rivier, waarlangs de zevende Heer geduwd naar de hel. De bron van de rivier negen hadden afgesproken om samen te werken met Yin Tian, sterkte roem ook chique zevende Heer in 'God's Wrath' programma gaat introduceren, lid worden van deze kracht zal ongetwijfeld Zevende Heer 'God's Wrath' programma kan meer perfecte uitvoering zijn. De bron van de rivier in negen ogen, Yin Tian Hoewel het een hebben niets meedogenloze rol, maar de jonge en het is nog te licht is, kan zelfs oplossen vermelden nike store Zevende Heer, is het onmogelijk om de zevende Heer van de krachten volledig te begrijpen, en op dit moment heeft negen bronrivier natuurlijk niet kost een enkele soldaat van de Zevende Heer nam de site, om de finale deze krachten volledig te absorberen.

Het is vanwege dit voornemen toen, dus Yin Tian rustig de uitvoering van hun eigen plannen, negen volledige ondersteuning nike roshe run bronrivier natuurlijk. En nu, Zevende Heer echter niet dood, maar nike de uitzichtloze situatie, als een stervende oude man draaide het tijger tanden, te vrezen, en niet te vergeten het was een kop oude tijgers sterven tijger. Dus nu het enige obstakel is de Yin Tian het. Jiang reden om negen bronnen zijn nog niet helemaal daar met Yin Tian decorum Een van de belangrijkste redenen is dat negen bron waarderen Yin Jiang air max Tian.

Negen bron Jiang favoriete zin is: niet giftig geen man. nike Age is oud, en een paar jaar te leven. nike Grootste wens is nu dat ik hoop dat je kunt zien dat de ' toorn van God ' is de perfecte uitvoering, tot de uiteindelijke voltooiing van de taak. Maar nike weet niet wat anders kunnen leven tot die tijd, nam deel aan de ' toorn van God ' programma doden, verminkten, nike in principe slechts een persoon, de volgende generatie in het Rijk, hoewel er uitstekende generatie, maar zulke mensen zoals Yin Tian maar het is te weinig.

没有评论:

发表评论