2014年1月23日星期四

http://www.nikeshoes.com.tw/ kkyt

Vel, Xiao kaldt, Hugh Lee å lykkes tungen, og i hendene på pinpointing ! Utdeling av drapet ansiktet hans plutselig hørte hjelp får stygge opp umiddelbart Leng Heng, sprang mot Xiao kaldt, omgitt av plass, gi all sprekk. Det virker som i dag må det være en vanskelig kamp! Shaw kunne ikke hjelpe hemmelighet sukk se kulden, for ikke å nevne bestemmelsen om å drepe seg selv, nike free run dame men seks cent riket av Gud. Og, Xiao kaldt eyeing siden fant seg faktisk ikke se personens riket. I den siste modig familien territorium, kaldt Xiao Jia Ke bare tror dette er veldig skummelt, men området for det høyere styrken på kraftigere, ble Xiao stadig følte kaldt, som Jia Ke terror.

I dag, er Jiang Wei og Wang Xue Water Pik fortsatt i hendene på Shura, Shura kong nike free run norge oppgaver må fullføres, ellers, under Shura kongen sint, det vil definitivt skade nike ' s. nike Kan ikke dø, kan ikke, absolutt ikke. Xiao kaldt hjerte ikke smile snart, men Xiao Qi er å gi opp en kald person, med død, skal dø. Og denne gangen, Xiao kald kropp senit, er ikke så kaldt Xiao følelser koke opp. En kraftig atmosfære, fra Xiao kald kropp, brøt ut. Plutselig er verden overskygget, sol og måne lys, innenfor en radius av tusenvis av miles, en blomstrende svarte skyer samlet opp hele himmelen innhyllet i dem.

Det er klart at ytelsen er i ferd med å bryte. Xiao kaldt på denne tiden, selv med makt vertikale senit, adgang til riket av Guds fire cent. Hva nike å bryte opp ? Avsetning drapene ser ansiktet hans kunne ikke hjelpe noe endret. Men så, fikk tilbud om å drepe hans ansikt, men det viser spor av fargespill Yu og Xiao kaldt ikke angripe, men piercing stående, stå stille så blek Xiao kaldt, ser ut til å nike vente på Xiao kaldt gjennombrudd. Eller, nike ' s styrke er virkelig ille, så ikke drep nike litt for mener, nike nike Dette vil gi mulighet til å bryte inn i riket av fire cent nike keiseren, og deretter sakte drepe nike !

Topics related articles:

没有评论:

发表评论